Optimale weergave op tablet, smartphone en notebook

Responsive websites passen zich aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een pc of laptop is, een tablet, of een smartphone. Er is slechts één website, waarvan de lay-out zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm. Omdat de verscheidenheid aan beeldschermresoluties alsmaar toeneemt, is dit een essentieel technisch onderdeel van een website tegenwoordig.

Naast het gebruikersgemak is een responsive website ook beter voor de vindbaarheid in zoekmachines. Sinds 21 april 2015 geeft Google websites die mobile friendly zijn voorrang in de zoekresultaten. 

Bij vir2biz is om deze redenen een responsive website een standaard geworden. 

vir2biz maakt geen gebruik van open source oplossingen zoals Wordpress, Joomla en Magento. Al onze websites zijn maatwerk en afgestemd op uw wensen, zonder daar concessies in te doen!

Offerte aanvragen

Wilt u een kostenindicatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Vraag uw offerte aan

Op elk scherm een optimale weergave

Websites die leiden tot resultaat

Vir2biz bedenkt, ontwerpt en realiseert online experiences: effectieve oplossingen die met plezier gebruikt worden door zowel onze opdrachtgever als de eindgebruiker.