Koeknuffel Boerderij (vangpagina)

  • Responsive webdesign
  • Vangpagina
  • Beheer vanuit het vir2biz CMS
Bekijk website

Vangpagina voor de boerderij van de familie Versteynen te Ravels (Belgie) met als doel het koeknuffelen meer kenbaar te maken op het internet voor de provincie Noord Brabant. 

Een vangpagina is een pagina die op een eigen herkenbare domeinnaam ingerichtmet als doel zoveel mogelijk bezoekers te "vangen" en door te lussen naar de officiele website. De bezoeker komt zo direct op de pagina binnen op het onderwerp waar hij/zij op gezocht heeft en hoeft niet verder te zoeken op een zoekmachine.

Feitelijk is elke pagina op een website een vangpagina, maar bij een externe op eigen domein aanwezige vangpagina wordt er extra ingezet om een bezoeker die met een specifiek doel binnen komt ook direct exact te laten vinden wat hij zoekt.

De pagina is responsive en daardoor ook optimaal te bekijken op mobiel en tablet. Daarnaast is deze pagina volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie