Beter gevonden worden in Google

Veel internetgebruikers gebruiken zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo om te vinden waar ze naar op zoek zijn. Voor u, als ondernemer, is het dus van belang in deze zoekmachines goed naar boven te komen. Om dit te realiseren wordt een nieuwe of bestaande website aangepast naar de wensen van zoekmachines zoals Google. Natuurlijk heb je daarmee niet alles zelf in de hand, maar het is op deze manier wel in de goede richting te sturen. Immers, uw concurenten zullen er ook alles aan doen om zo goed mogelijk op Google gevonden te worden. Het is dus zaak hier slim mee om te gaan.

Wordt uw website niet of slecht gevonden?
Een slechte indexering van uw website kan vele oorzaken hebben. Bijvoorbeeld: de opbouw (techniek) kan foutief zijn of teksten kunnen niet treffend genoeg zijn. Het is dan zaak om uw website kritisch onder de loep te laten nemen. Verbeteringen toe te passen en de website opnieuw aan te melden. vir2biz kan dit voor u realiseren.

Laat vir2biz uw website scannen

Uw website vrijblijvend laten scannen

vir2biz heeft een checklist om snel en doeltreffend uw website te scannen om te bepalen ofdeze goed genoeg geoptimaliseerd is. 

Laat uw website vrijblijvend scannen
Hoger in Google

Wat is zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd, wordt gebruikt om websites hoger weer te laten geven binnen de organische (niet betaalde) zoekresultaten van Google. Door de optimalisatie van je website wordt de vindbaarheid van je website verhoogd in zoekmachines.

Meer over zoekmachine optimalisatie
Wilt u hoger in Google komen?

Uw website optimaliseren

Bent u niet tevreden met de zichtbaarheid van uw website op Google? Wilt u meer informatie over zoekmachine optimalisatie (SEO)? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

Vul uw naam en mailadres om binnen één werkdag geheel vrijblijvend meer informatie te ontvangen.