Voorjaarsactie 2021 voor ondernemers in de Achterhoek

Op zoek naar een nieuwe website of webshop? Bij vir2biz bent u hiervoor aan het goede adres, al sinds 2001!
vir2biz bouwt responsive websites, dat betekend dat bezoekers uw website altijd optimaal kunnen bekijken op een smartphone, tablet en desktop.
Na oplevering kan vir2biz u ook ondersteunen bij het opzetten van een social media platform en zoekmachine optimalisatie (SEO).


Speciaal voor ondernemers in de Achterhoek heeft vir2biz een voorjaarsactie: 
Bij aankoop van een maatwerk website (€ 795,00 excl.) of webshop (€ 995,00 excl.) een Facebook campagne t.w.v. € 99,00 gratis!

Een domeinnaam verhuizing is bij vir2biz erg eenvoudig!

Een domeinnaam verhuizing is bij vir2biz erg eenvoudig!

Er zijn enkele stappen die afgewerkt moeten worden voor een succesvolle verhuizing.

1 - Om een domeinnaam te verhuizen heeft u een verhuis code nodig. Deze code vraagt u op bij de huidige provider waar u de domeinnaam met eventuele hosting jaarlijks aan betaald.

2 - De provider is verplicht de verhuis code binnen 5 werkdagen aan u te verstrekken, deze stuurt u per mail door naar vir2biz.

3 - De verhuizing wordt in gang gezet, afhankelijk van de domein extentie (.nl/.be/.com/.eu etc.) kan dit tussen de 1 en 6 werkdagen duren.

4 - Als de domeinnaam succesvol verhuisd is vergeet dan niet de vorige provider te voorzien van een opzegging zodat u geen ongewenste facturen meer ontvangt.

Uw offerte binnen één werkdag in uw mailbox

Online offerte aanvraag

Wilt u een kostenindicatie met betrekking tot het registreren van een domeinnaam, het hosten van een website of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Vraag uw offerte aan

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

Vul uw naam en mailadres om binnen één werkdag geheel vrijblijvend meer informatie te ontvangen.