31 maart 2016

Wees uniek op het internet

We zien op het internet steeds meer bedrijven die tegen aantrekkelijke tarieven websites aanbieden. Deze websites worden bijna altijd opgebouwd in een standaard omgeving zoals bijvoorbeeld Wordpress. Een relatief goedkope en grafisch mooie oplossing. Vaak na oplevering komt de opdrachtgever erachter dat goedkoop soms ook duurkoop kan worden. Het bedrijf dat de website zo voordelig aanbood blijkt veel werk te hebben met het updaten en het blijven beveiligen van de website die werkt op een open source platform en de rekening...die betaald u als opdrachtgever. 

Een open source platform zoals Wordpress en Joomla heeft nog een nadeel, u bent gebonden aan de basis lay-out en functionaliteiten die de leverancier van deze software u biedt. Uiteraard is alles aan te passen, maar als u daar zelf geen kennis van heeft zal ook hier een specialist voor ingehuurd moeten worden....en ook die doen dat meestal toch niet gratis.

Mocht u besluiten om toch met een open source website online te gaan zonder aanpassingen dan bent u ongetwijfeld de gelukkige eigenaar van een website waar (letterlijk) duizenden gelijken in te vinden zijn, oftewel uw bedrijf mist een identiteit op het internet. 

vir2biz biedt u een volledig maatwerk website aan al vanaf € 795,00 excl. BTW. Na oplevering heeft u geen verassingen meer met verplichte updates om hackers buiten uw website te kunnen houden. Minstens zo belangrijk; vir2biz bouwt de website voor u zoals u het in gedachten heeft en volledig responsive. Uw website is daarmee goed te bekijken op een pc, laptop, tablet en smartphone. uw website is daarmee uniek en een verlengstuk van uw bedrijf. 

Wilt u meer weten over de diensten van vir2biz?
Klik dan op de button hieronder en vul geheel vrijblijvend het offerte formulier in.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie