23 maart 2017

Voldoet uw webshop hieraan?

Consumenten worden steeds beter opgevoed hoe ze het onderscheid kunnen maken tussen serieuze en malafide webshops. Het European Consumer Centre (ECC) is een campagne begonnen om consumenten bewust te maken waar ze op moeten letten bij het kopen via een webshop. Een makkelijk en overzichtelijke tool, niet alleen voor de consument maar ook voor de houders van een webshop om te bepalen of hun eigen webshop aan deze criteria voldoet..

Voldoet uw webshop aan onderstaande punten?


Als het antwoord "nee" is, neem dan gerust contact met vir2biz op om aan te geven welke punten u nog graag geoptimaliseerd ziet.

Enkele handige tips:

  • Zorg voor een goede informatie voorziening op uw contactpagina, vermeld duidelijk naam, adres, mail adres. Maar ook uw telefoon, btw- en banknummer.
  • Heeft u nog geen reviewsysteem of kwaliteitsmerk? Sluit u dan aan bij Webwinkelkeur.nl, klik hier voor meer info.
  • Zorg ervoor dat uw website altijd up-to-date is.
  • Gebruik correcte artikel gegevens en tarieven.
  • Mocht uw website nog niet voorzien zijn van een veiligheidscerificaat (voor de https://) neem dan contact op met vir2biz om dit zo snel mogelijk te realiseren.
Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie