22 februari 2016

Vernieuwde website Jan Doeksen Makelaars uit Terschelling online

De vernieuwde website van Jan Doeksen Makelaars uit Kinnum (Terschelling) is volledig responsive en daardoor ook goed te gebruiken op een tablet en smartphone. De website maakt gebruik van een speciaal voor de makelaars ontwikkelde CMS waardoor woningen eenvoudig op de website te plaatsen zijn met daarbij notities die uitsluitend bedoelt zijn voor de makelaar. 

vir2biz heeft diverse praktische en functionele oplossingen in huis. De makelaars module is daar een goed voorbeeld van. Makelaars die op zoek zijn naar een nieuwe website met de nieuwste technieken en tegen een betaalbaar budget zitten goed bij vir2biz. De makelaars module is voorzien van een eenvoudig te bedienen beheer systeem (CMS) waarmee woningen op de website geplaatst kunnen worden. De module voorziet ook in een zoekmachine, waardoor bezoekers van de website kunnen filteren op type woning, plaats, prijs, etc. 

Wilt u meer weten over webdesign voor makelaars en de diverse oplossingen die vir2biz in huis heeft?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie