27 september 2018

Op zoek naar een (nieuw) logo voor uw bedrijf?

Vaak proberen ondernemers zelf een huisstijl of logo in elkaar te zetten. We merken dan vaak dat verschillende essentiële elementen volledig over het hoofd worden gezien. Een goed logo maakt meteen indruk, is makkelijk te herkennen en te onthouden, Het geheel moet in balans zijn met de uitstraling van het bedrijf, qua kleur en tekst gebruik. En niet onbelangrijk; een slecht logo heeft een averechts effect, onbewust wordt het als een onprofessioneel bedrijf gezien.

Wat kost een logo laten ontwerpen?

vir2biz ontwerpt een nieuw logo al voor € 195,00 excl. BTW. U ontvangt dan na overleg en inventarisering van uw wensen 3 concepten. Dit zijn logo`s speciaal voor u ontworpen en samengesteld, dus geen standaard (voor iedereen beschikbare) logo`s van de bekende websites. Uiteindelijk wordt hier een definitief logo uit gekozen die u van ons ontvangt in verschillende bestanden, zodat u deze voor allerlei doeleinden kunt gebruiken (EPS, PNG, AI, JPG).

In de afgelopen 18 jaar hebben we al tientallen logo`s en huisstijlen ontwikkeld. Hieronder ziet u enkele voorbeelden uit verschillende branches.

Wilt u een logo voor uw bedrijf laten ontwerpen of wilt u graag meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie