10 april 2019

Nieuw online: Vraai Plezant

Vraai Plezant VZW in Arendonk organiseert al enkele jaren elke 3de weekend van september een groot familiefeest aan de Brulen in Arendonk. Elk jaar voorzien van leuke spelletjes, eet- en drinkgelegenheden en een podium met diverse bandjes. 

Om dit leuke lokale initiatief te ondersteunen heeft vir2biz belangeloos een website gerealiseerd hiervoor. De website voorziet in een programma overzicht per dag en een duidelijk overzicht van optredende bands, het foodtruckfestival en overige activiteiten tijdens Vraai Plezant en de carnaval. De website is volledig responsive en wordt beheerd vanuit het vir2biz CMS. Naast de module "pagina beheer" en "slider" (voor de grote foto`s op de voorpagina) maakt deze website ook gebruik van de module "nieuws', "fotoalbum"en "portfolio". De website is naast responsive ook geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google en Bing.

Nieuwsgierig naar de website van Vraai Plezant? Klik op de button hieronder om de website te bezoeken.

 

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie