4 november 2019

Nieuw online: Swing Night

Swing Night zijn de dansfeesten die georganiseerd worden door Tersteeg Entertainment uit Doetinchem. De website is volledig responsive en daardoor goed te gebruiken op desktop, tablet en smartphone. De website is voorzien van de module "reservering" waarmee online kaarten verkocht kunnen worden voor de diverse evenementen. De klant krijgt hiervan automatisch een e-mail met een PDF waarin de bestelde ticket zit. Ook is de website geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google en Bing (SEO). 

Swingnight wordt al ruim 20 jaar op verschillende locaties in Gelderland en Overijssel gehouden en keren daar met vaste regelmaat terug. Doordat er voor iedereen volop dansruimte is, kun je lekker swingen, dansen, volledig uit je dak gaan of een leuk avondje uit hebben...Swingnight is voor iedereen die van lekker dansen en stappen houd maar de jongerendisco is ontgroeit.

Benieuwd naar de website van Swing Night? Klik op de button hieronder om de website te bezoeken.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie