13 augustus 2018

Nieuw online: Ruitersportvereniging `t Halster

Sinds 2015 verzorgen wij voor Manage `t Halster in Oisterwijk de website. Het is dan ook altijd een mooi compliment als daar een vervolg opdracht uit komt omdat men zo tevreden is over ons gerealiseerde werk. In dit geval betreft het de sportvereniging die manege `t Halster als thuis basis heeft.

Ruitersportvereniging `t Halster uit Oisterwijk heeft een complete verenigingswebsite met een unieke module voor het aankondigen en volledig online inschrijven voor wedstrijden. Deze module werkt real-time en kan ook gebruikt worden om uiteindelijk het wedstrijdschema, starttijden en nummer van de wedstrijd ring te vermelden. Op deze manier wordt er veel werk bespaart en kan een ruiter online alles volgen. De website heeft een nieuws- en galerie module zodat alle activiteiten van de vereniging goed op de website getoond kunnen worden. Verder is de website volledig responsive zodat ook tablet en smartphone gebruikers de website goed kunnen bekijken en is de website geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google en Bing.

Wilt u de website van Ruitersportvereniging `t Halster uit Oisterwijk bekijken? Klik dan op de button hieronder.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie