21 februari 2018

Nieuw online: Keep in Contact

Vandaag is de nieuwe website van Keep in Contact uit Azewijn online gegaan. De website is een basis vir2biz website die onderhouden wordt vanuit het vir2biz CMS. In het cms kan naast pagina beheer ook de activiteiten kalender beheerd worden. Deze wordt gebruikt voor mindful cycling trainingen. De website is volledig responsive en daardoor ook optimaal te bekijken op een smartphone of tablet.

Eigenaar Ans Baars-Geerdink: "Het omgaan met en verder helpen van mensen met een bijzondere hulpvraag, loopt ook als rode draad door mijn leven. Mensen weer op weg helpen om zichzelf te kunnen zijn en blijven, te ontwikkelen, de puurheid en het maken van contact staat hierbij ook telkens centraal. Goed afstemmen op elkaar, begrijp ik je goed, zie en hoor je me, daar draait het om in het intermenselijke contact. Vandaar: Keep in Contact. Met je voeten de grond voelen, met je hart je gevoelens ervaren en met je hoofd doen waar je goed in bent en wat je passie heeft".

Wilt u de website bezoeken? Klik dan op de button hieronder.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie