20 december 2018

Nieuw online: Dressuurstal de Kerkhoeve Arendonk

Voor de Dressuur- en Handelstal de Kerkhoeve uit Arendonk (België) heeft vir2biz een volledig nieuw logo en website ontworpen. De vernieuwde tweetalige website is voorzien van een Instagram fotofeed, een review- en nieuwsmodule en een aparte module om de paarden op de website eenvoudig mee te kunnen beheren. De website is op elk scherm perfect te bekijken, zowel op smartphone, tablet en op een desktop. Uiteraard is de vernieuwde website ook weel volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. 

De Kerkhoeve is gevestigd in het mooie dorp Arendonk gelegen in de Noorderkempen vlakbij de Nederlandse grens, onder de rook van Eindhoven. Een mooie locatie met rust en ruimte en alle vrijheid om uren in de bossen te kunnen gaan rijden. De perfecte omstandigheden voor de (kleinschalige) fokkerij en verkoop van getalenteerde sportpaarden. De stal wordt gerund door Toby Horsting en Marjolein Zijlema.

Afbeeldingen hieronder: nieuw logo voor dressuur- & handelstal de Kerkhoeve.

Klik op de button hieronder om de website te bekijken.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie