22 januari 2018

Nieuw online: Devuyst Vastgoed in Bredene

Devuyst Vastgoed uit Bredene (West Vlaanderen - België) heeft een volledig maatwerk website om vastgoed op een zo correct mogelijke manier te presenteren. De website is volledig responsive en daardoor ook goed te bedienen op een smartphone en tablet.Het beheer van de website wordt gedaan in een maatwerk CMS gekoppeld aan Google Maps om de lokatie van het vastgoed aan te geven. Vandaag zal de website aangemeld worden bij verschillende zoekmachines zoals Google en Bing.
 

CMS voor makelaars en vastgoed kantoren

Om een website voor vastgoed te beheren heeft vir2biz een maatwerk CMS ontwikkeld. Naast (uitgebreid) vastgoed te presenteren met tekst, foto`s en een video is er ook de mogelijkheid om vastgoed te koppelen tot een nieuwbouwproject. Hierdoor kan de bezoeker eenvoudig per nieuwbouwproject het aanbod bekijken. 
Doodat er veel waarden/kenmerken meegegeven kunnen worden (van "algemene staat" tot "verwarming") kan de internetbezoeker gericht zoeken en wordt voorzien van veel aanvullende informatie.
Een sneak preview van het CMS kunt u zien in de foto`s hieronder. 

Bij vir2biz kunt u dus prima terecht voor een goede en betaalbare websites voor makelaarskantoren. Benieuwd naar de website van Devuyst Vastgoed? klik dan op de button hieronder.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie