13 november 2019

Maatwerk voor Dentalhouse in Veenendaal

In de afgelopen maanden hebben we aan diverse projecten voor Dentalhouse uit Veenendaal gewerkt. Dentalhouse heeft 5 websites die gevoed worden door 2 verschillende boekhoudhoudprogramma`s (Exact Online en Snelstart). De bezoeker merkt hier echter niets van. De 5 websites hebben een overkoepelende login en zoekfunctie, hierdoor is het mogelijk te switchen van website en toch ingelogd te blijven. Bij een bestelling wordt alles automatisch naar de juiste boekhoud systemen geleid. De websites van Dentalhouse, Blijdent, Digidenture, Multident en de academie voor mondprothetiek zijn een mooi voorbeeld van het maatwerk dat vir2biz kan realiseren.

Afgelopen dinsdag zijn de websites met de opdrachtgever nogmaals doorlopen nadat deze al enkele maanden operationeel zijn. Het enige wat nog aangepast moest worden zijn enkel grafische verbeterpunten. Goed om te horen dat dit, toch wel complexe sysyteem, zijn werk naar behoren doet. 

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie