17 februari 2017

Browser gebruik in Nederland in 2016

Internet is anno 2017 niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Om iets op internet op te zoeken hebben we een browser nodig. Maar wat is nu eigenlijk de meest gebruikte browser in 2016?

Met de groei van mobiel internet gebruik is ook in 2016 het markt aandeel van Google Chrome enorm gegroeid. Naast de desktop gebruikers zijn het vooral de Android tablets en smartphones die ervoor zorgen dat Google Chrome naar een ongekende hoogte is gestegen.Elke browser laat een website op een eigen manier zien. Dezelfde website in verschillende browsers kan een verschil van weergave opleveren. Denk hier bijvoorbeeld aan een lettertype die toch net iets anders lijkt.

Bij vir2biz houden wij deze ontwikkeling altijd in de gaten. Websites van vir2biz worden zo optimaal mogelijk opgeleverd voor de 5 meest gebruikte browsers. Het CMS van vir2biz is volledig geoptimaliseerd voor Google Chrome.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie