29 augustus 2016

Bescherm uw privacy op WhatsApp (voor 30 september 2016)

Bijna iedereen gebruikt WhatsApp. Voor de meeste mensen is dit de meest gebruikte app in hun telefoon. Jong en oud is inmiddels afhankelijk geworden van de Whatsapp en zou niet meer zonder kunnen!

Maar wist jij dat Facebook de eigenaar is van WhatsApp? Opzich is dit natuurlijk geen probleem, maar Facebook profiteert van advertenties en wil heel graag veel geld verdienen.. Daarom gaan ze binnenkort de gebruiksvoorwaarden van WhatApp aanpassen! Je kan daarom de komende dagen van WhatsApp een bericht ontvangen dat deze nieuwe voorwaarden per 30 september 2016 in werking treden en of je even op “ok” wil klikken, anders kan je de app niet meer gebruiken.

Wat gaat er precies veranderen? Nou, Facebook weet dat jij alles met je vrienden en familie deelt via WhatsApp. Dat je bent ontslagen, dat je zwanger bent, dat je wil afvallen, dat je op vakantie gaat naar Spanje maar nog een bikini moet kopen, dat je gaat verhuizen en ga zo maar door. Dit is voor een bedrijf als Facebook super waardevolle informatie! Want met deze informatie weten zij precies welke advertenties voor jou interessant zijn! Dus als jij via WhatsApp je zus vertelt dat je zwanger bent wil Facebook dit ook heel graag weten zodat ze je kunnen belagen met reclame voor luiers, babyvoeding en geboortekaartjes!

Maar wil jij eigenlijk wel dat Facebook weet dat je zwanger bent zodra je het aan je zus vertelt? Nou ik niet! Maar wat moet je nu doen? Na 30 september mag Facebook dit of jij mag WhatsApp niet meer gebruiken.. Ik zou bijna voor dat laatste kiezen maar er is gelukkig een andere oplossing!

Wil jij niet dat WhatsApp jouw persoonlijke informatie en gegevens deelt met Facebook? Je kan hier iets tegen doen! In de volgende video leggen we uit wat je moet doen!

 

Bron: Handig / jezuswatslecht.nl

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie