1 februari 2017

15 jaar vir2biz

Het is vandaag 15 jaar geleden dat Erik Wientjes Digitale Hulp Internetdiensten (DHI) inschreef bij de Kamer van Koophandel in Doetinchem. Vanaf september 2001 waren de eerste sites al online gekomen en het concept van DHI verder ontwikkeld. Op 1 februari 2002 was het dan eindelijk officieel. ​Op de foto hieronder ziet u het bureau weermee alles is begonnen in 2001.In 2002 waren veel ondernemers nog niet voorzien van enige automatisering op het bedrijf, meestal werd thuis in de avond de mail gechecked van een 12move, Zonnet, Planet of Tiscali account. De basis gedachte van DHI was om deze ondernemers te steunen bij de toenemende vraag naar automatisering. Het basis pakket bestond uit een pc met printer en uitbelmodem. Aanvullend kon een domeinnaam, e-mail en website erbij gefacilieerd worden. 

In 2003 verhuisde DHI naar de Spoorstraat 6 in Ruurlo. Een jaar na oprichting waren er al meer dan 50 aangesloten bedrijven.


En zo verscheen er ook een artikel over DHI in het regionale suffertje.Hieronder ziet u een screenshot van de website uit 2006.


Vanaf 2007 kreeg DHI steeds meer een internationaal karakter met klanten in België en Duitsland. Om deze reden is er besloten het roer volledig om te gooien. Geen automatisering meer en specialiseren in alles wat maar met het steeds groter groeiende internet te maken heeft. En uiteindelijk ook...een nieuwe naam: vir2biz - your web world

In 2011 volgde een verhuizing naar de huidige locatie op industrieterrein Wijnbergen in Doetinchem. De ligging direct naast de A18 is ideaal en goed aan te rijden vanuit Arendonk België, waar ondertussen ook een verkoopkantoor van vir2biz is ontstaan. De klanten kunnen ontvangen worden in diverse ruimtes. Hieronder de oplevering van de website van Friends2Select.nl.Opleveren van een site is altijd leuk, zeker als de opdrachtgever er echt blij mee is.
Hier doen we het uiteindelijk voor!Maar bij oplevering van een website stopt het tegenwoordig niet meer. Zoekmachine optimalisatie, social media, tips en trics voor e-commerce. Het begint pas bij oplevering van een website. Ook hierin zijn we de afgelopen jaren enorm in gegroeid. Hieronder een foto van de in 2016 gegeven workshop "Zakelijk op Facebook" in ons eigen congresruimte. Nu 2017 hebben we het kristallen jubileum behaald en daar zijn we trots op!
Ruim 500 klanten, meer dan 750 gebouwde websites, in 4 verschillende landen.

Het is gepast om onze opdrachtgevers te bedanken, die hun vertrouwen in ons hebben gehad. Waarmee we vreselijk veel gelachen hebben, mooie verhalen en ervaringen uitgewisseld hebben, soms ook gezweet om een deadline te halen. Maar het was gaaf! 

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie