vir2biz MyCheckin

Automatisch online uw reserveringen inboeken of tickets verkopen?
MyCheckin is een online ticket verkoop- en reserveringsysteem dat eenvoudig te koppelen is aan uw reeds bestaande website door middel van een embed (insluit) code. In het beheer systeem van MyCheckin kunt u vervolgens alles beheren en monitoren.

MyCheckin is beschikbaar in 3 verschillende toepassingen:
Basic: voor o.a. iedere winkelier en horeca ondernemer die online reserveren wil aanbieden met tijdsloten gekoppeld aan een aantal maximum klanten per tijdslot.
Professional: voor o.a. musea, zwembaden, personal/sport trainers, theaters en evenementenbureaus die online betaald reserveren wil aanbieden met tijdsloten gekoppeld aan een aantal maximum klanten per tijdslot.
Advanced: voor o.a. musea, zwembaden, theaters en evenementenbureaus die online ticketverkoop wil aanbieden zonder tijdsloten.

Corona Proof
MyCheckin biedt uw bedrijf de mogelijkheid om uw klanten eenvoudig online te laten reserveren via uw eigen website. Dit doen ze in de door u vooraf aangegeven tijdsloten. MyCheckin zorgt ervoor dat de klant duidelijk kan zien wanneer een tijdslot vol zit, of bijna vol zit.Voorbeeld boven: kiezen van een inlooptijd (tijdslot) alvorens de ticket aangekocht kan worden - Oranjehotel

Offerte aanvragen

Wilt u een kostenindicatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Vraag uw offerte aan

Binnen 4 werkdagen beschikbaar!

Meer weten over MyCheckin?

MyCheckin is eenvoudig in gebruik voor Nederlanders en Belgen. Tickets of reserveringen kunnen vooraf betaald worden met het betaalsysteem van Mollie. MyCheckin is een eenvoudig en goedkoop ticketsysteem met vele mogelijkheden. De tarieven vindt u op de MyCheckin website, klik op de button hieronder. 

Bezoek de MyCheckin website